Welkom

Het leven loopt voor iedereen met ups en downs. Soms sla je jezelf door een moeilijke situatie heen, soms loop je vast, vind je geen uitweg, of ga je in kringetjes. Het kan ook zijn dat je klachten krijgt waar je geen raad mee weet. Dan kan het belangrijk zijn om hulp te zoeken.
Misschien is psychotherapie voor jou de juiste weg om de problemen aan te pakken. De stap naar psychologische hulpverlening is niet altijd gemakkelijk, dat vergt moed.
Als klinisch psychologe / psychotherapeute help ik je graag verder. Voel je welkom om een afspraak te maken zodat we samen jouw vraag kunnen verduidelijken en kijken wat voor jou nodig is in deze moeilijke fase van je leven. Bij deze kennismaking is het belangrijk om afstemming te bereiken in de manier van aanpak en dat je ook kan aanvoelen of je op de juiste plaats zit.
Op deze website kan je al wat informatie krijgen over wat je kan verwachten van psychotherapie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s