Over mij

227723_1889490531266_2708977_n (2)In 1998  behaalde ik mijn diploma master in de klinische psychologie aan de KU Leuven. Daarna voltooide ik er mijn specialisatie cliëntgerichte-experiëntiële psychotherapie.

Mijn eerste ervaring als psychotherapeut deed ik op als vrijwilliger aan de psychotherapeutische dienst voor studenten aan de KU Leuven. Daarna werkte ik 16 jaar bij CGG Brussel (de vroegere Universitaire dienst voor Geestelijke gezondheidszorg van de VUB).  Op deze plaatsen heb ik vooral ervaring opgedaan in psychotherapie bij volwassenen (alle leeftijdsgroepen) en jongvolwassenen (studenten hoger onderwijs) met allerlei psychische klachten.

Daarnaast werkte ik ook een jaar op de dienst psychosomatiek van UZ Gent, waar ik interesse kreeg voor relaxatietraining, wat ik ook aanbied als behandelvorm.

Verder werkte ik ook mee aan een driejarig project aan het CLB Gent waar ik een draaiboek rond faalangst ontwikkelde. Specifiek voor studenten hoger onderwijs kunnen faalangst en andere studiegerelateerde problemen zeker aan bod komen in de psychotherapie en ben ik gewend samen te werken met diensten studieadvies van hogescholen en universiteiten.

Momenteel combineer ik mijn eigen praktijk met het coördineren van OverKop Gent, een project waarbij verschillende organisaties in Gent de hulpverlening aan jongeren laagdrempeliger willen maken. Dit inloophuis opent in het najaar van 2017.