Waarvoor kan je bij mij terecht?

Het is belangrijk dat je met je volledige verhaal terechtkan. Als therapeute probeer ik die ruimte te scheppen die het jou mogelijk maakt om op jouw tempo te spreken over de dingen die belangrijk zijn en samen zoeken we naar wat jij nodig hebt om hier mee om te gaan.

Het kan zijn dat er zaken uit je verleden een rol spelen (een moeilijke kindertijd, een traumatische gebeurtenis), dat je vastloopt in jouw huidige situatie (problemen in de sociale omgang, relatieproblemen, keuzemoeilijkheden, moeilijkheden op het werk…) of dat je je zorgen maakt over je toekomst.

Verder kan het ook zijn dat je klachten hebt die je wil bespreken. Dat kunnen vage klachten zijn zoals depressieve gevoelens, het gevoel van vast te zitten, levensfaseproblemen, gevoelens van eenzaamheid, algemene angstgevoelens, existentiële vragen, identiteitsproblemen, gevoelens van ontevredenheid, piekeren, vage lichamelijke klachten, maar het kunnen ook specifieke problemen zijn, zoals verwerking van ingrijpende gebeurtenissen (echtscheiding, overlijden, ziekte, ontslag) specifieke angsten, stressklachten, problemen in sociale omgang, traumaverwerking, burn-out, faalangst, autisme, hoogsensitiviteit,…

Het kan ook zijn dat ik je voor bepaalde problemen specifiek zal doorverwijzen, bvb naar een seksuoloog, een relatietherapeut, een arts, een psychiater of een andere behandelvorm.

Vragen over jouw privacy of GDPR? Klik hier.